Ben jij toe aan een overstap naar een succesvol jong bedrijf met belofte voor de toekomst? Bij ons ga je een veelzijdige en uitdagende loopbaan tegemoet. Netwinst biedt prima arbeidsvoorwaarden in een gezellig en jong team in de binnenstad van Utrecht.

“Bij ons staat de deur altijd open voor gedreven mensen met een passie voor internet. Werken bij Netwinst betekent werken in een dynamische omgeving met een prettige informele werksfeer!” Margot, 38 jaar, Office Manager bij Netwinst.

Vaste banen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?  Lijkt het je wat om voor opdrachtgevers als KPN, Telfort, XS4ALL, NS en ENGIE aan de slag te gaan? Onze passie voor big data, e-commerce en marketing automation zorgt ervoor dat we blijven groeien en momenteel in verschillende disciplines op zoek zijn naar nieuwe collega’s.

Bekijk onze vaste banen

Bijbanen

Ben jij een gedreven student met een passie voor het kloppen van mooie codes? Waarschijnlijk nog geen expert, maar je wel al eens verdiept in de nieuwste programmeertechnieken en wellicht nagedacht over de toepassing ervan? We hebben volop werk en zijn flexibel ingesteld.

Bekijk onze bijbanen

Stages & afstuderen

Op zoek naar een stageplek of afstudeeropdracht? We bieden je een uitdagende opdracht, goede begeleiding, stagevergoeding, 10 vrije dagen, gratis lunch en een gezellige werkplek. Dit alles in hartje Utrecht op slechts 5 minuten loopafstand van Utrecht CS.

Bekijk onze stages en afstudeeropdrachten